SEO Copywriting

SEO CopywritingCel mai important aspect in SEO este continutul. Motoarele de cautare “iubesc” continutul bogat si original.

SEO Copywriting inseamna atat continut informativ,  original si atractiv pentru utilizatori, pentru ca site-ul sa aiba conversii (vanzari servicii, produse), cat si continut redactat si structurat pentru a fi cat mai bine indexat de robotii motoarelor de cautare.

Redactam un continut care sa informeze, sa atraga atentia, sa puna in valoare produsele si serviciile propuse si care sa fie clasat cat mai sus in paginile motoarelor de cautare.

Echipa noastra formata din specialisti SEO, care au optimizat sute de site-uri dintr-o gama larga de domenii de activitate si colaboratori cu studii de jurnalism si filologie, va poate propune servicii de SEO Copywriting pentru paginile web ale site-ului, pentru blog sau comunicate de presa.

Serviciile de SEO copywriting includ si:

  • Studiu targetat de cuvinte cheie care sa va garanteze ca acel continut va va aduce trafic pe site.
  • Plan de conversie care consta in dezvoltarea unei strategii de copywriting care va ajuta vizitatorii sa gaseasca informatia, sa reactioneze la continutul propus prin comentarii sau share pe retelele sociale si sa transforme vizitatorii in consumatori.
  • Strategie de linking intern care sa ajute la o mai buna clasare a paginilor site-ului in motoarele de cautare si la o mai buna navigare a utilizatorilor in interiorul site-ului.
  • Meta Tag-uri optimizate pentru ca noile pagini ce corespund continutului creat de noi sa fie cat mai bine clasate in motoarele de cautare.

Daca aveti nevoie de servicii de redactare de articole SEO sau pur si simplu articole de prezentare ale serviciilor sau produselor dvs., nu ezitati sa ne contactati !

Consulta aici portofoliul nostru !

Contacteaza-ne chiar acum!

 

Autor articol: Alina Orel