Servicii SEO

Servicii SEO

SEO = Indexare -> Pozitionare-> Vizibilitate ->Trafic ->Conversii

Atunci cand un utilizator cauta o informatie pe Internet, motorul de cautare returneaza mii sau milioane de rezultate. Ori, numai rezultatele din prima pagina au o sansa reala de a fi accesate de catre utilizatori.

Astfel, este foarte important ca site-ul dvs. sa se regaseasca in primele 10 rezultate returnate de Google, daca vreti sa aveti trafic si conversii. Acesta este motivul pentru care SEO a devenit un loc de munca cu norma intreaga in lumea www.

 beneficii seo

Ceea ce facem noi practic pentru site-ul dvs. este sa : identificam si sa eliminam aspectele care impiedica o indexare corecta a site-ului, sa stabilim o strategie de cuvinte cheie care sa va aduca trafic, sa imbunatatim relevanta si calitatea continutului furnizat catre motoarele de cautare si vizitatori si sa marim popularitatea site-ului pe Internet. Acestea sunt in mare principalele obiective ale optimizarii unui site pentru motoarele de cautare.

campanie seo

 

Contacteaza-ne chiar acum !

 

Pachete servicii optimizare SEO :

SEO  START

Servicii SEO Basic de optimizare website de prezentare sau magazin online care se adreseaza clientilor care doresc sa beneficieze de o baza solida in promovarea afacerii online, dar care, din motive fianciare, doresc sa investeasca mai putin la inceput. Deasemenea, oferta SEO START este ideala pentru cei care deja stiu in linii mari cum sa-si promoveze afacerea online, dar au nevoie de un punct de start, atat teoretic cat si pratic, din partea unei echipe cu experienta in domeniu.

SEO Advanced

Servicii  SEO complete, pe termen lung, care implica o strategie completa si detaliata de optimizare a site-ului. Serviciile SEO Advanced se adreseaza in principal website-urilor mari, care se pozitioneaza intr-un context concurential ridicat, avand astfel nevoie de o munca si o monitorizare permanenta. Definim, masuram, analizam, configuram, testam si imbunatim performanta site-ului tau.

SEO pentru Magazine Online

Servicii de optimizare pentru magazine online construite pe platforme precum: Prestashop, OpenCart, Joomla, Magento, Drupal, SaaS…etc. Construim awareness, popularitate, crestem numarul de vizite si vanzarile. Venim cu idei creative pentru a reusi sa iti promovam magazinul online in contextul unei piete concurentiale.

SEO Copywrighting

SEO nu este complet fara un continut bun ! Continutul este necesar pentru a furniza vizitatorilor informatia potrivita pentru ca site-ul sa aiba conversii (vanzari servicii, produse, abonari la newsletter...etc.), dar in acelasi timp este esential ca informatia sa fie gasita cu usurinta de utilizatori in motoarele de cautare. Astfel, noi va ajutam sa creati un continut care sa atraga, sa vanda si sa fie bine indexat in motoarele de cautare.

Training SEO

Fie ca doresti sa te initiem in acest domeniu, fie ca deja detii niste cunostinte generale despre SEO si doresti sa te ocupi personal de optimizarea site-ului tau, Trainingul SEO iti va fi de real ajutor.

LinkBuilding

LinkBuilding = procesul de creare/obtinere de linkuri de pe alte site-uri catre site-ul promovat sau cu alte cuvinte, obtinere de backlinkuri. Este un serviciu SEO care este inclus in oferta SEO Advanced dar poate fi achizitionat si separat. Iti construim linkuri de calitate, in surse de incredere.

Blog SEO are in spate o echipa formata dintr-un Specialist SEO cu o experienta de 8 ani in Marketing Online +  colaboratori de incredere.


Contacteaza-ne chiar acum !

Indiferent de tipul ofertei, mizam pe calitate si rezultate ! Clientul nostru, partenerul nostru!

Consulta aici o parte din portofoliul nostru !

Comments are closed.