Marketing Online

Marketing Online

Marketingul Online este produsul tehnologiilor de comunicare moderne si principiilor traditionale de marketing. O strategie de Marketing Online implementata corect poate chiar depasi ROI-ul (Return on investment) strategiilor de Marketing Traditional.

SEO, PPC, campanii de emailing sau Social Media sunt metode excelente de a aduce trafic pe site si, prin urmare, conversii. Exista insa mai multe aspecte care contribuie la succesul afacerii dumneavoastra: imaginea pe care o promovati, calitatea informatiei, a produselor sau a serviciilor pe care le furnizati, targetarea, atragerea si fidelizarea clientilor…etc.

In acest context, pe langa serviciile de SEO, PPC si Social Media, va propunem sa apelati  si alte servicii care va vor fi de real ajutor in atragerea clientilor si transformarea vizitatorilor in consumatori sau clienti:

CONVERSII si ROI este un serviciu care imbina strategiile online cu cele offline, avand ca principal scop cresterea profitului afacerii dumneavoastra, prin transformarea vizitatorilor in consumatori. Am conceput o strategie elaborata, axata pe mai multe planuri, astfel incat sa acoperim cat mai multe metode eficiente de transformare a investitiei in profit.

Online Reputation Management consta in protejarea imaginii afacerii dumneavoastra precum si in construirea unei imagini pozitive, care sa atraga noi clienti. Construind o imagine pozitiva puternica veti reusi sa faceti fata cu succes publicitatii negative!

De asemenea, pentru a va ajuta sa identificati cele mai eficiente metode de promovare online, va putem oferi servicii de: "Consultanta in Marketing Online".

Contacteaza-ne chiar acum pentru a primi o oferta personalizata!

Comments are closed.