Advertoriale

Advertoriale

Advertoriale SEO

 la preturi accesibile!

Cauți noi metode de promovare pentru site-ul tău de prezentare sau pentru magazinul tău online? Îți punem la dispoziție mai multe site-uri și bloguri nisate pe domeniile fashion/frumusețe/sănătate/lifestyle/culinar/nutriție/bio/ecologic/business/foto, pentru a-ți publica advertorialele/articolele sponsorizate.

Advertorialele SEO sau articolele sponsorizate SEO sunt o metodă bună de a obține linkuri către site-ul tău și de a-ți promova afacerea online. Link-urile de pe site-uri de calitate, de încredere, cu autoritate și vechime în mediul online contribuie la îmbunătățirea poziției site-ului tău în paginile motorului de căutare Google.

              Beneficii publicare advertoriale pe site-urile noastre:

  • SEO: ameliorarea poziționării paginilor site-ului pe cuvinte cheie relevante. Advertorialele vor conține linkuri către site-ul tău, inserate pe expresiile cheie pe care dorești să apari cât mai sus în Google. Site-urile și blogurile sunt foarte bune pentru backlinkuri în scopuri SEO, deoarece au vechime online, nu conțin texte copiate, nu conțin publicitate excesivă, sunt actualizate constant.
  • Brand awareness (promovarea brandului) și Reputație Online. Îți promovezi brandul și îți construiești o imagine bună online.
  • Expunere pe termen lung: advertorialele nu se șterg.
  • Generare de lead-uri/creșterea numărului clienților/vânzărilor. 

Un advertorial publicat de noi care a adus conversii clientului.

Conversie adusa de un advertorial publicat de noi.

  • Advertorialele publicate pe site-urile noastre îți aduc rezultate, deoarece:

- au articole originale (necopiate);

- au un raport excelent intre articole fără link și articole cu link (advertoriale);

- sunt actualizate constant;

- unele sunt nișate, aspect care contribuie la amplificarea efectului backlinkurilor;

- au vechime în mediul online.

Preț publicare advertoriale SEO pe site-urile și blogurile noastre:

(vizualizează pe Desktop)

Website / Blog Page Authority
Vechime Online Pagini indexate Preț Publicare Nișă
http://biz-wizz.ro 17 5 ani si 3 luni 909 60 lei afaceri, local, comunicate
https://revista-presei.org 33 4 ani 7 luni 1060 80 lei știri
http://www.bio4beauty.ro 14 7 ani 134 60 lei bio, eco, natural
https://bloggingthegreen.com 31 4 ani 532 90 lei bio, eco, natural, protecția mediului
https://www.thewomen.ro 28 4 ani 331 90 lei revistă femei (modă, frumusețe, sănătate, lifestyle)
http://un1ka.com 31 5 ani si 7 luni 1230 90 lei revistă femei (modă, frumusețe, sănătate, lifestyle)
https://ultimulgentleman.ro 30 4 ani 8 luni 705 90 lei revistă bărbați
http://foto-portal.ro 12 6 ani 7 luni 122  60 lei foto, video, artă
https://cricul.ro 32 4 ani si 2 luni 1110 90 lei auto, moto
http://destinatiiperfecte.ro 29 4 ani 6 luni 614 90 lei turism
https://casadulce.casa 26 3 ani 275 90 lei casă și grădină, bricolaj
http://alexhelp.org 31 13 ani 888 90 lei IT&C, internet
https://androidblogger.eu 32 8 ani 868 90 lei IT&C, internet
https://top5hints.wordpress.com 17 6 ani 342  60 lei generalist
http://amiralul.info 34 8 ani 1380 70 lei generalist
http://lolzmonster.com 30 7 ani 818 70 lei generalist
https://andreiblog.info 27 11 ani 671 70 lei generalist
https://thefishjunkies.com 27 5 ani 324 70 lei generalist
https://blogotainment.net 29 9 ani 671 70 lei divertisment
https://sanatate-oculara.blogspot.com 8 4 ani 76 45 lei optică, oftalmologie

(Date actualizate în mai 2020)

Preturile de mai sus includ doar publicarea, nu și redactarea unui advertorial.

Ofertă Pachete Advertoriale:

Pentru un pachet de minim 5 advertoriale publicate, aveți o reducere de preț de - 10%. Pentru minim 10 advertoriale, beneficiați de o reducere de - 20%.

Publicăm advertoriale SEO pentru o gamă largă de domenii de activitate: beauty, fashion, casă & gradină, sănătate, afaceri locale, HoReCa, industrie, IT, foto-video.

Exemple de advertoriale redactate și publicate de noi găsești aici : http://www.blog-seo.ro/2018/09/25/portofoliu-advertoriale-seo/

Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail:

consultantsem@gmail.com

Întrebări Frecvente

Da, pentru pachetele de advertoriale achizitionate sau pentru orice alt serviciu SEO, va oferim factura.
Advertorialele publicate de noi vor ramane pe viata in arhiva site-urilor / blogurilor noastre.
Nu. Site-urile noastre respecta regulamentul Google. Articolele postate pe site-urile si blogurile noastre sunt originale (necopiate) si nu trimit in mod excesiv linkuri catre alte site-uri. Site-urile si blogurile noastre au  un raport bun intre articole fara link si articole cu link (advertoriale), sunt actualizate constant, sunt gazduite pe IP-uri diferite, au vechime online. Nu apelam la tehnici spam, precum schimb de linkuri excesiv, inscrieri automate in directoare web, backlinkuri de pe PBN-uri
Ce nevoi acopera sau ce probleme rezolva produsele / serviciile pe care le oferiti? Ce dovezi (poze inainte-dupa, testimoniale, certificari) aveti despre calitatea si eficienta serviciului / produsului promovat?  Scrieti despre asta si advertorialul va avea succes. Nu va recomandam sa traduceti articole de pe site-uri din alte tari, pentru ca astfel de advertoriale nu sunt prea eficiente.
Repetati natural cuvintele cheie targetate in interiorul advertorialului. Scrieti un text structurat, de cel putin o pagina word. Orientativ, puteti include 1 link pentru un articol de o pagina word si 2-3 pentru un articol de doua pagini word. Inserati linkul pe o expresie cheie lunga (4-5 cuvinte) sau neutra (nume domeniu, click aici, vezi pret aici), pentru a evita supraoptimizarea. Daca nu stiti exact pe ce cuvant cheie sa inserati linkul, va vom ajuta noi, fara costuri suplimentare.
Page Rankul a fost eliminat de Google in 2013. Cele mai bune backlinkuri sunt cele obtinute de pe site-uri din acelasi domeniu de activitate, inserate in cadrul unui continut relevant pentru produsul / serviciul promovat. Cu un continut de calitate si cu backlinkuri de calitate veti castiga "increderea" motorului de cautare Google. 
Page Authority este un indicator inventat de Moz, care prezice pe o scara de la 0 la 100 cat de bine se va clasa o pagina in Google. Este un scor orientativ, nu absolut. Majoritatea site-urilor au un PA de 20-30.  Page Authority  nu este indicator de care Google tine cont. Va puteti orienta dupa PA pentru a alege site-urile in care publicati advertoriale. 
Pretul este valabil pentru toata lumea. Nu conteaza marimea afacerii dvs.  Insa, nu publicam advertoriale SEO pentru site-uri din domenii precum: videochat, pirataj, amanet, pseudostiinte, politica.
Odata indexate de Google (2-5 zile), advertorialele incep sa isi faca efectul. Veti observa treptat ca site-ul dvs. va urca pe Google.ro la cautarile cheie targetate in advertoriale. Va recomandam sa urmariti evolutia cuvintelor cheie targetate folosind navigarea privata. Mai sunt si alti factori externi, care nu tin de noi: optimizarea on-page a site-ului dvs., calitatea backlinkurilor anterioare sau concurenta cuvintelor cheie targetate. Va recomandam sa targetati in advertoriale cuvinte cheie cu un volum de cautare mic sau mediu, pentru rezultate rapide.
Unele au sute de vizitatori unici pe luna, altele mii de vizitatori. Site-urile sunt bune pentru advertoriale in scopuri seo (rankings), nu pentru trafic. Daca vreti trafic referral pe site, contactati agentiile de publicitate. Insa, bugetele vor fi de 100-200 ori mai mari decat preturile noastre. Si nici macar acestea nu va vor oferi garantii privind traficul.
Oferta de pret actuala este urmatoarea: Pentru un pachet de minim 5 advertoriale SEO publicate, aveti o reducere de pret de - 10%. Pentru minim 10 advertoriale, beneficiati de o reducere de - 20%. In mod normal, unui client fidel i-am putea oferi preturi mai bune, insa, pe masura ce publicam o serie de advertoriale, noi trebuie sa venim cu de doua ori mai multe articole ne-publicitare, pentru a echilibra balanta. In caz contrar, advertorialele clientilor actuali si ale celor vechi nu vor mai avea acelasi efect. Spre deosebire de alte agentii care ofera advertoriale SEO pe site-uri pline de reclame, noi avem grija sa publicam constant articole ne-publicitare. Si, cum timpul inseamna bani, nu prea avem cum sa scadem prea mult preturile actuale, deja destul de mici.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments are closed.