Advertoriale

Advertoriale

Articole sponsorizate la preturi avantajoase!

Cauti noi metode de promovare pentru site-ul tau de prezentare sau pentru magazinul tau online? Iti punem la dispozitie mai multe site-uri din domeniile fashion/frumusete/sanatate/lifestyle/culinar/nutritie/bio/ecologic pentru a-ti publica articolele sponsorizate.

Advertorialele sau articolele sponsorizate/articole platite sunt o metoda buna de a obtine linkuri catre site-ul tau si de a-ti promova afacerea online. Link-urile de pe site-uri de calitate, de incredere, cu autoritate si vechime in mediul online contribuie la imbunatatirea pozitiei site-ului tau in paginile motorului de cautare Google.

              Beneficii :

 • SEO : ameliorarea pozitionarii paginilor site-ului pe cuvinte cheie relevante.
 • Brand awareness (promovarea brandului).
 • Generare de lead-uri/cresterea numarului clientilor/vanzarilor.
 • Expunere pe termen lung: advertorialele nu se sterg.

Cateva exemple de  site-uri pe care va putem publica advertorialele :

perfect-beauty

Perfect-beauty.ro : Ghid complet despre frumusete, sanatate, nutritie, intretinere, terapii complementare si medicale, fashion, vedete si stil. Site-ul are o vechime de 6 ani in mediul online si peste 3000 de vizitatori unici lunar. Peste 400 de articole, un raport echilibrat intre articole fara link si articole cu link (advertoriale), aspecte care contribuie la cresterea paginilor promovate in clasamentul Google.

retete culinare

Cooking.ro: Portal retete. Retetele culinare sunt impartite pe tari de origine, pe categorii de mancare, feluri si nu in ultimul rand bazate pe ingredientele din care se alcatuiesc aceste mancaruri. Portalul are o vechime de peste 5 ani in mediul online, peste 2000 de vizitatori unici pe luna si un raport excelent articole fara link /articole cu link (advertoriale), aspecte care contribuie la cresterea paginilor promovate in clasamentul Google.

bio4beauty

Bio4beauty.ro: un site  axat pe nisa eco/natural/bio.  Avem in vizor 2 subiecte de baza : produsele cosmetice BIO din comert sau home-made si alimentatia BIO. Review-uri ale produselor bio existente pe piata, dar si sfaturi pentru a face propriile cosmetice BIO la voi acasa. Site-ul are o vechime de 4 ani si peste 140 de articole.

unique

Homedesign.perfect-beauty.ro:  revista home&deco. Design interior si exterior. Decoratiuni interioare si exterioare. Site-ul are o vechime de aprox. 3 ani.

 biz wizz

Biz-Wizz.ro: portal de business. Ghid afaceri, sfaturi cariera, noutati industrie, IT, turism, catalog firme, interviuri, comunicate de presa. Site-ul are o vechime de peste 2 ani si peste 300 de articole.

foto-portal

Foto-Portal.ro: portal de fotografie. Articolele legate de istoria fotografiei, simbolistica si estetica in fotografie, fotografi celebri, concursuri foto, workshop-uri, cursuri de fotografie, expozitii de fotografie. Site-ul are o vechime de 3 ani.

Sanatate-oculara.blogspot.com

Blog cu sfaturi utile pentru sanatatea ochilor, recomandari selectare si achizitie ochelari de vedere, lentile de contact, picaturi oftalmice, ochelari de soare. Vechime online : 1 an.

Publicam advertoriale pentru o gama larga de site-uri

Prin urmare, daca detineti :

 • magazine online de haine, bijuterii, incaltaminte, accesorii, produse cosmetice si de ingrijire personala, electrocasnice, accesorii bucatarie
 • site-uri de prezentare salon de infrumusetare, sala de fitness, coafor
 • site-uri de prezentare restaurant, pizzeria, cafenea, bar
 • site-uri de prezentare firma design interior sau mobila, magazine online cu decoratiuni interioare si exterioare.
 • site-uri cu produse bio alimentare sau de ingrijire, constructii ecologice, tehnologii alternative, accesorii ecologice, materiale ecologice.
 • magazine online cu accesorii foto-video sau portofoliu de fotograf profesionist
 • ...etc.

noi va ajutam prin publicarea de articole SEO prin care promovam afacerea dvs. in unul din site-urile noastre.

Oferta pret publicare advertoriale

Site Vechime online Nr articole Pret RON publicare advertorial
http://bio4beauty.ro/ 4 ani 152 70
https://top5hints.wordpress.com/ 2 ani  si 5 luni 319 50
http://biz-wizz.ro/  2 ani si 4 luni 435 50
http://homedesign.perfect-beauty.ro/ 3 ani 78 60
www.perfect-beauty.ro/ 6 ani 451 80
http://www.cooking.ro 5 ani si 5 luni 142 80
http://foto-portal.ro/ 3 ani si 8 luni 28 50
http://autoghid.wordpress.com 4 ani 52 40
http://sanatate-oculara.blogspot.ro/ 1 an 58 40
http://black-friday-vinerea-neagra.blogspot.ro/ 11 luni 25 40

Site-urile sunt foarte bune pentru backlinkuri in scopuri SEO, avand  articole originale (necopiate), un raport foarte bun intre articole fara link si articole cu link (advertoriale).

Pretul include doar publicarea unui advertorial, nu si redactarea lui.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 

Comments are closed.