Advertoriale

Advertoriale

Advertoriale SEO

 la preturi accesibile!

Cauti noi metode de promovare pentru site-ul tau de prezentare sau pentru magazinul tau online? Iti punem la dispozitie mai multe site-uri si bloguri nisate pe domeniile fashion/frumusete/sanatate/lifestyle/culinar/nutritie/bio/ecologic/business/foto pentru a-ti publica advertorialele/articolele sponsorizate.

Advertorialele SEO sau articolele sponsorizate/articolele platite SEO sunt o metoda buna de a obtine linkuri catre site-ul tau si de a-ti promova afacerea online. Link-urile de pe site-uri de calitate, de incredere, cu autoritate si vechime in mediul online contribuie la imbunatatirea pozitiei site-ului tau in paginile motorului de cautare Google.

              Beneficii publicare advertoriale  pe site-urile noastre:

  • SEO: ameliorarea pozitionarii paginilor site-ului pe cuvinte cheie relevante. Advertorialele vor contine linkuri catre site-ul tau, inserate pe expresiile cheie pe care doresti sa apari cat mai sus in Google. Site-urile si blogurile sunt foarte bune pentru backlinkuri in scopuri SEO, deoarece au vechime online, nu contin texte copiate, nu contin publicitate excesiva, sunt actualizate constant.
  • Brand awareness (promovarea brandului) si Reputatie Online. Iti promovezi brandul si iti construiesti o imagine buna online.
  • Expunere pe termen lung: advertorialele nu se sterg.
  • Generare de lead-uri/cresterea numarului clientilor/vanzarilor. 

Un advertorial publicat de noi care a adus conversii clientului.

Conversie adusa de un advertorial de-al nostru.

  • Advertorialele publicate pe site-urile noastre iti aduc rezultate, deoarece:

- au articole originale (necopiate);

- au un raport excelent intre articole fara link si articole cu link (advertoriale);

- sunt actualizate constant;

- unele sunt nisate, aspect care contribuie la amplificarea efectului backlinkurilor.

Oferta pret publicare advertoriale pe site-urile si blogurile noastre:

Site/BlogVechime OnlinePagini indexatePret
bio4beauty.ro 6 ani si 5 luni 94  60 lei
blog.perfect-beauty.ro 8 ani si 5 luni 3710 100 lei
biz-wizz.ro 4 ani si 8 luni 731 60 lei
homedesign.perfect-beauty.ro 5 ani si 3 luni 217 60 lei
top5hints.wordpress.com 5 ani si 7 luni 361 60 lei
www.cooking.ro 7 ani si 10 luni 303 70 lei
www.thewomen.ro 3 ani si 10 luni 541 100 lei
foto-portal.ro 6 ani 221 60 lei
www.blog-seo.ro 7 ani si 9 luni 312 150 lei
sanatate-oculara.blogspot.com 3 ani si 7 luni 85 45 lei
black-friday-vinerea-neagra.blogspot.com 3 ani si 4 luni 10 10 lei

Preturile de mai sus includ doar publicarea, nu si redactarea unui advertorial.

Oferta Pachete Advertoriale:

Pentru un pachet de minim 5 advertoriale publicate, aveti o reducere de pret de - 10%. Pentru minim 10 advertoriale, beneficiati de o reducere de - 20%.

Publicam advertoriale SEO pentru o gama larga de domenii de activitate: beauty, fashion, casa & gradina, sanatate, afaceri locale, Horeca, industrie, IT, foto-video.

Exemple de advertoriale redactate si publicate de noi gasesti aici : http://www.blog-seo.ro/2018/09/25/portofoliu-advertoriale-seo/

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail:

consultantsem@gmail.com

Intrebari Frecvente

Da, pentru pachetele de advertoriale achizitionate sau pentru orice alt serviciu SEO, va oferim factura.
Advertorialele publicate de noi vor ramane pe viata in arhiva site-urilor / blogurilor noastre.
Nu. Site-urile noastre respecta regulamentul Google. Articolele postate pe site-urile si blogurile noastre sunt originale (necopiate) si nu trimit in mod excesiv linkuri catre alte site-uri. Site-urile si blogurile noastre au  un raport bun intre articole fara link si articole cu link (advertoriale), sunt actualizate constant, sunt gazduite pe IP-uri diferite, au vechime online. Nu apelam la tehnici spam, precum schimb de linkuri excesiv, inscrieri automate in directoare web, backlinkuri de pe PBN-uri
Ce nevoi acopera sau ce probleme rezolva produsele / serviciile pe care le oferiti? Ce dovezi (poze inainte-dupa, testimoniale, certificari) aveti despre calitatea si eficienta serviciului / produsului promovat?  Scrieti despre asta si advertorialul va avea succes. Nu va recomandam sa traduceti articole de pe site-uri din alte tari, pentru ca astfel de advertoriale nu sunt prea eficiente.
Repetati natural cuvintele cheie targetate in interiorul advertorialului. Scrieti un text structurat, de cel putin o pagina word. Orientativ, puteti include 1 link pentru un articol de o pagina word si 2-3 pentru un articol de doua pagini word. Inserati linkul pe o expresie cheie lunga (4-5 cuvinte) sau neutra (nume domeniu, click aici, vezi pret aici), pentru a evita supraoptimizarea. Daca nu stiti exact pe ce cuvant cheie sa inserati linkul, va vom ajuta noi, fara costuri suplimentare.
Page Rankul a fost eliminat de Google in 2013. Cele mai bune backlinkuri sunt cele obtinute de pe site-uri din acelasi domeniu de activitate, inserate in cadrul unui continut relevant (de tip advertorial, de exemplu). Cu un continut de calitate si cu backlinkuri de calitate veti castiga "increderea" motorului de cautare Google. 
Pretul este valabil pentru toata lumea. Nu conteaza marimea afacerii dvs.  Insa, nu publicam advertoriale SEO pentru site-uri din domenii precum: videochat, pirataj, amanet, pseudostiinte, politica.
Odata indexate de Google (1-3 zile), advertorialele incep sa isi faca efectul in maxim 1-2 luni. Veti observa treptat ca site-ul dvs. va urca pe Google.ro la cautarile cheie targetate in advertoriale. Va recomandam sa urmariti evolutia cuvintelor cheie targetate folosind navigarea privata. Mai sunt si alti factori externi, care nu tin de noi: optimizarea on-page a site-ului dvs., calitatea backlinkurilor anterioare sau concurenta cuvintelor cheie targetate. Va recomandam sa targetati in advertoriale cuvinte cheie cu un volum de cautare mic sau mediu, pentru rezultate rapide.
Unele au sute de vizitatori unici pe luna, altele mii de vizitatori. Site-urile sunt bune pentru advertoriale in scopuri seo (rankings), nu pentru trafic. Daca vreti trafic referral pe site, contactati agentiile de publicitate. Insa, bugetele vor fi de 100-200 ori mai mari decat preturile noastre. Si nici macar acestea nu va vor oferi garantii privind traficul.
Oferta de pret actuala este urmatoarea: Pentru un pachet de minim 5 advertoriale publicate, aveti o reducere de pret de - 10%. Pentru minim 10 advertoriale, beneficiati de o reducere de - 20%. In mod normal, unui client fidel i-am putea oferi preturi mai bune, insa, pe masura ce publicam o serie de advertoriale, noi trebuie sa venim cu de doua ori mai multe articole ne-publicitare, pentru a echilibra balanta. In caz contrar, advertorialele clientilor actuali si ale celor vechi nu vor mai avea acelasi efect. Spre deosebire de alte agentii care ofera advertoriale pe site-uri pline de reclama, noi avem grija sa publicam constant articole ne-publicitare. Si, cum timpul inseamna bani, nu prea avem cum sa scadem prea mult preturile actuale, deja destul de mici.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments are closed.