Despre noi

 

cateva cuvinte despre noi

 

OSEOM MEDIA SRL va propune servicii de Marketing Online si Web development: SEO, Adwords, Social Media, CRO, Usability, Creare Site. Echipa noastra este formata din specialisti cu experienta in Marketing Online si Web development. Ne plac antreprenorii cu initiativa si ne place sa ajutam clientii sa isi transforme afacerile online in afaceri profitabile.

 

Cu ce suntem diferiti?

  • Suntem la acelasi nivel de experienta si know-how ca marile firme de profil, insa nu gestionam simultan mai mult de 10 proiecte, putand astfel acorda atentie fiecarui proiect in parte.
  • Ne putem ocupa de tot ce tine de crearea, refacerea sau promovarea unui site, nefiind nevoie sa apelati la mai multe firme. ¬†Comunicati astfel eficient si economisiti timp si bani.
  • Livram calitate, rezultate, solutii personalizate, adaptate fiecarui client. Indiferent de marimea si complexitatea proiectului, ne tratam clientii in mod egal.

Vezi aici o parte din portofoliul nostru.

Ce facem

1 SEO

 Specialistii SEO profesionisti cunosc comportamentul motoarelor de cautare si stiu ce modificari trebuie sa faca pe un site pentru ca acesta sa creasca in clasament. In esenta, SEO atrage doar vizite si vizitatori targetati. Un banner plasat pe un site poate atrage vizite de la persoane care nu sunt neaparat interesate de domeniul respectiv. In schimb, atunci cand o persoana cauta pe Google un anumit cuvant, intentia este clara. Fie ca vrea sa obtina o informatie, fie ca vrea sa cumpere ceva, un utilizator care cauta pe Google o expresie si ajunge pe site-ul tau, este cu adevarat interesat de acel lucru.

2 Promovare online :

Advertorialele sau articolele sponsorizate/articole platite sunt o metoda buna de a obtine linkuri catre site-ul tau si de a-ti promova afacerea online. Link-urile de pe site-uri de calitate, de incredere, cu autoritate si vechime in mediul online contribuie la imbunatarirea pozitiei site-ului tau in paginile motorului de cautare Google. Ne axam si pe conversii. Advertorialele si review-urile sunt concepute si pentru a aduce conversii si reputatie afacerii dvs. Detinem site-uri cu mii si zeci de mii de vizitatori unici pe luna.

3 Conversii

Privim dincolo de vizite si pozitii ale cuvintelor cheie. Ne axam pe vanzari, pe transformarea vizitelor in conversii (vanzari, cereri de oferta, abonare newsletter...etc.). Oferim sfaturi de usability, recomandari copywriting si blogging, optimizarea ratei de conversiei pentru site-urile e-commerce...