Blog

Optimizarea Conversiilor de pe Site

Una dintre problemele principale legate de funcționarea WebSite-urilor cat și a Magazinelor Online este optimizarea Conversiilor.

Strategiile de optimizare a conversiilor ajută la evaluarea eficienței acțiunilor pe care utilizatorii le efectuează și la îmbunătățirea funcționării generale a website-ului.

Optimizarea conversiilor vă ajuta să înțelegeți mai bine utilizatorii și nevoile lor, ceea ce va duce automat la creșterea valorii serviciilor...

More info

SEO în 2020

Cum să faci SEO în 2020?  Care vor fi cei mai importanți factori în SEO în 2020? Care sunt cele mai bune strategii SEO în 2020? 

Îți prezint o serie de predicții, bazate pe experiența și observațiile mele, dar și ale altor specialiști SEO, precum și o serie de soluții concrete.

More info

Cum se formateaza textele pe Facebook?

Vrei sa scrii cu bold sau italic pe Facebook? Vrei sa creezi un text subliniat, taiat sau cu fonturi deosebite?

Vrei sa iti formatezi postarile introducand tot felul de emoticoane si simboluri relevante, precum ❤☼♫♋✌☎✉ ?

Iti poti formata textele...

More info

Sa faci SEO este frustrant

Sa spunem lucrurilor pe nume. Sa faci SEO este frustrant.

Poate te-ai lovit de tot felul de piedici in afara controlului tau, poate ai facut diverse greseli sau poate ai facut tot ce trebuia, dar rezultatele nu apar.

Poate simti ca tot ce mai poti face este sa te inchini “zeului” Google si il rogi sa te bage si pe...

More info

Actualizarile algoritmului Google in 2019

Google efectueaza mai multe actualizări ale algoritmului motorului de cautare. Altfel spus, schimba regulile de clasare a paginilor web sau imbunatateste modul de detectare a site-urilor care ofera informatii de calitate, apreciate de vizitatori si a site-urilor care incalca regulamentul Google, prin tehnici spam sau strategii inselatoare.

In cele ce urmeaza, iti prezint actualizarile de algoritm confirmate de Google si...

More info

Statistici eCommerce Romania

Conform datelor analizate de platforma de marketing afiliat 2Performant: 47% din vânzări au loc în mai puțin de o oră de la click, în timp ce 28% din vânzări au loc după mai mult de 4 zile de la click. Cumpărăm mai mult de pe dispozitive mobile, dar comenzile de pe desktop sunt mai scumpe   More info

Preturi SEO

Care sunt preturile serviciilor SEO? Care sunt preturile pentru optimizarea unui site de prezentare? Cat costa optimizarea SEO pentru un magazin online? Cum se calculeaza preturile pentru SEO? Cum imi dau seama daca banii platiti pentru SEO merita investitia?

Sunt intrebari legitime pe care orice proprietar de site si le pune si, chiar intrebari pe care...

More info

Specialistul SEO: cu ce se ocupa si cum il alegi?

Ce este SEO? Search Engine Optimization este procesul de imbunatatire a volumului si a calitatii traficului unui site web prin intermediul motoarelor de cautare. Vrei sa iti apara site-ul in Google, in spatiul neplatit? Atunci ai nevoie de un specialist SEO.

Ce ce se ocupa un Specialist SEO?

Termenii de “Specialist SEO”, “Expert SEO” sau “ More info

De la Specialist SEO la Consultant SEO

alina orel consultant seoIn ultima perioada, m-am intrebat care este diferenta intre Specialist SEO si Consultant SEO si daca ar trebui sa fie diferentiate.

Din punctul meu de vedere, titulatura de Consultant SEO o obtii atunci cand aduni suficienta experienta, astfel incat sa fii mai mult decat un specialist -...

More info