E-book gratuit “Social Media – Strategii de Promovare”

E-book gratuit “Social Media – Strategii de Promovare”

Dragi prieteni virtuali, sunt foarte mandra sa anunt lansarea e-bookului gratuit “Social Media - Strategii de Promovare”.

Scopul acestui e-book gratuit este de a va ajuta in promovarea afacerii voastre online. Informatiile din cele 38 de pagini ale acestui e-book va vor ajuta sa profitati la maxim de oportunitatile pe care vi le creeaza Social Media.

Acest ghid contine atat articole si analize mai vechi, publicate pe www.blog-seo.ro (dar inca de actualitate!), cat si noi articole despre promovarea in retelele de socializare si fenomenul Social Media in general. Ghidul contine, de asemenea, si statistici de actualitate si infografice. Puse impreuna intr-un ebook in format pdf., aceste informatii vor fi mai usor de citit si analizat si va vor oferi o opinie globala asupra trendului Social Media.

e-book-gratuit-social-media

Subiectele abordate in cele 38 de pagini ale ghidului pdf “Social Media - Strategii de Promovare” sunt:

  •     Generalitati despre Social Media si prezentarea principalelor retele de socializare.
  •     Facebook : Statistici Facebook pentru Romania, Promovare pe Facebook, Anunturi sponsorizate pe Facebook, Cum sa aduni like-uri pe Facebook.
  •     Google Plus+: Functionalitati Google +, Promovarea paginii Google+
  •     Promovare pe Youtube
  •     Promovare pe Twitter
  •     Promovarea in si prin platforma Pinterest
  •     Cheia comunicarii eficiente in Social Media
  •     Campanii originale in retelele sociale

Pentru a intra in posesia ghidului “Social Media - Strategii de Promovare”, abonati-va la newsletterul blogului nostru pana in data de 15 mai 2013 si veti primi prin email ghidul in format pdf.

PS: verificati si folderul spam al e-mailului ; e posibil ca mesajele sa intre direct in spam.

0 Comments

  1. […] lanseaza e-bookul gratuit “Social Media – Strategii de Promovare”: 38 de pagini cu trucuri si sfaturi de promovare in retelele de […]